WB FYSIOTHERAPIE VOORBURG

 Oranje Nassaustraat 6, 2271 SK Voorburg

Praktijk: 070 - 386 54 52

Michiel: 06 - 300 279 80

Karin: 06 - 448 389 76

HUIDPROBLEMEN

Regelmatig melden zich bij ons patiënten met huidklachten, zoals atopisch eczeem, psoriasis, rosacea, uitslag en jeuk. Vaak bestaan de klachten al jaren of keren voortdurend terug in wisselende vormen. Behandeling van deze klachten omvat doorgaans het smeren met hormoonzalf, ontstekingsremmende middelen en crèmes en shampoos. Daardoor werden de klachten wel onderdrukt maar uiteindelijk niet definitief verholpen.

Wij vinden het zinvol in zulke situaties uit te zoeken waardoor de klachten veroorzaakt worden. Huidproblemen blijken dan in de regel een uiting van verstoorde of niet goed lopende processen in het lichaam. Zo kan voedsel niet of slecht worden verteerd in maag en darmen of roepen bepaalde (voedings)stoffen heftige afweerreacties op of lukt het lever en nieren niet om goed te ontgiften.

Het onderzoek dat we na de intake uitvoeren laat zien welke processen verstoord zijn. Dit stelt ons in staat om een behandelplan op te stellen dat de klachten van de patiënt kan oplossen.

Huidproblemen zullen meestal verminderen wanneer er geen verteringsproblemen meer zijn, geen chronische activering van het immuunsysteem is en de ontgiftende processen op orde zijn. Onze aanpak zal zich hier dan ook op richten.

Module huidproblemen

  

Intakegesprek

 

Consult uitleg onderzoek

 

Consult uitleg behandelplan 

 

Behandelplan 

 

Verslag uitslagen onderzoek 

 

SKB test

 

Basisscreening darm 

 

Histamine

 

Pre-screening plus voeding

 

hs-CRP

 

10% korting supplementen